BIO

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Gracias, Fransesç, aparte de salir el sol, lo mejor que me ha pasado hoy, ha sido encontrarte.

Un abrazo,
Pedro

Francesc Granja dijo...

Pedro, me tomo tu comentario como un piropo. Gracias.

Nuria Román dijo...

Quina sort trobar-te! Buscava un llibre per Sant Jordi i em penso que ja el tinc!;) valdrà la pena esperar-se fins el 7 de Maig.

Descobreixo en els teus petits articles paraules plenes de sensibilitat, claredat, sinceritat, d'aquella que sur de forma tant natural i és tant d'agrair.... seria més aviat naturalitat... que m'ha omplert de bon rotllo.

És una gran sort haver trobat una certa "missió" a la vida, si més no, haver fet consciència d'allò que et pot fer feliç i alhora és habilitat per donar sentit al què fer el dia a dia.

Felicitats!!!

Francesc Granja dijo...

Núria, gràcies pels comentaris, de debó. Són un raig d'energia per tirar endevant aquesta tasca tan gratificant que és la recerca de la genuïnitat. Una abraçada.

Anónimo dijo...

Acabo de llegir el llibre i m'ha "arrivat". Transmeteixes amb sinceritat i molta sensibilitat el teu sentir i demostres ser una persona amb un gran esperit de superació. Molts cops un no pensa com es el dia a dia de persones amb alguna minusvalía i tu ho fas amb molta valentía. Et felicito de veritat.

ana

Francesc Granja dijo...

Gràcies, Ana.

Isabel dijo...

Bona NIt Francesc,
Realment m´ha encantat la teva manera d´explicar les coses, tot just acabo de descobrir-te, però penso que tinc molt per apendre,
gràcies, gràcies de debò
Fins aviat
Isabel

Francesc Granja dijo...

Gràcies, Isabel. Tots aprenem de tots.

Anónimo dijo...

Tots els que patim un canvi de vida tant fort necessitariem la teva forta visió de la vida. Suposo que és la maestria del coach, no?
Moltes gràcies per compartir la teva experiencia.

Anónimo dijo...

Hola Francesc,

Gracias por darnos un mensaje nuevo, diferente. Y yo interpreto tu mensaje, es que cada uno lo desarrolle a su manera, a su vida y circunstancias.
Eso sí. Por respeto a nosotros mismos vivamos la vida que merece la pena, que no será nunca la que nos marquen los demás.

Encantado de conocer tu blog.
Haznos el favor de seguir escribiendo.

Gracias. Miguel

Francesc Granja dijo...

Anónimo, no sé si es el coaching el que em va ajudar, però, sens dubte, va ser el punt de partida de tot el procès.

Francesc Granja dijo...

Miguel, has dado en el clavo. Reivindico la condición singular y exclusiva de cada ser humano. Gracias por tu comentario.